O NAMA

Sveti Duje Split

JASMINKA TOMIĆDSC00036

Nakon 57 godina života, gledam sebe u ogledalu i pitam se: “Kad bi današnji dan bio zadnji dan mog života, da li bi uradila sve ono što si radila do sada?” Moj odgovor bi bio “DA”.

Rodjena sam u Splitu, na obali Jadranskog mora. Volim i uživam život u svim njegovim aspektima. Usredotočena sam na realne stvari i iskrena prijateljstva što čini moj život jako jednostavnim. Volim i ponosim se svojom porodicom, u koju sam, nesebično, unjela samu sebe. Moja ljubav prema Peteru, i posle 40 godina zajedničkog i sretnog života, jos uvijek je, kao anticiklona u porastu i čini se beskrajna. Kad bi naš život bio dionica na trižistu, to bi bila najskuplja dionica na svijetu za koju nitko nebi imao dovoljno novca da je kupi. Nasu sreću krase razumijevanje, zajednički interesi i borba za njihovu realizaciju.

Na putu smo ostvarenja našeg velikog životnog sna kojeg želimo podijeliti sa svima vama koji plovite zajedno sa nama kroz naš blog.

Jasminka Tomić

PREDRAG TOMIĆ

DSC00118Peteru nisu čitane bajke pred spavanje, nije naučio da zatvara vrata za sobom i da uvlači stolicu pod stol kad ustane. Gledajući očima djeteta u svijet odraslih naučio je da vjeruje u ono što zeli i da ostane dosljedan samom sebi. Smatra da je izgubljeno samo ono čega se odrekne i zato, prije ili kasnije ostvari svaki svoj cilj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARođen je u selu Lonđica u Slavoniji i najmladji je član velike obitelji. Družeći se sa prirodom odrastao je slobodno i bez predrasuda. Poželjan i cijenjen u društru a jednostavnost, stabilnost i čvrst karakter predstavljaju glavne crte njegove osobenost. Živi život ne tražeći njegov smisao. Ženidbom nije dobio samo suprugu već čitav novi svijet. Zastupa mušku stranu govoreći da su žene nužno zlo za svakog od njih. Voli i uživa sreću svoje porodice. Gaji veliku ljubav prema moru i osijeća se jednim njegovim dijelom.

Radoznalost mu čini život zanimljivim. Sa 59 godina starosti otvara nova vrata usmjeravajući iglu kompasa prema svom životnom putu u nepoznato.

Predrag Tomić

 MEERMOWE

315Meermowe, Commodo 51”, građen u Sloveniji 2002 godine. Prezentira visoki standard brzog krstaša prema Dan Lenard dizajnu. Odlično je održavam i opremljen kompletnom opremom za krstarenje otvorenim morima.

Dužine je 15 metara i širine 5 metara. Odličnih je karakteristika. Vrlo je prostran sa 3 duple i dvije dodatne kabine sa po dva dodatna ležaja u svakoj.

273U konformon  salonu može se jednostavno i lako ugostiti familija i prijatelji. Posjeduje dvije kupaonice i veliku palubu za uživanje. Širokim krmenim dijelom omogućuje lak pristup i sigurnu kontrolu kako za isplovljavanje i pristajanje tako i za samu plovidbu. Ima dva tanka, jedan za vodu zapremljenosti 1100 litara i drugi za gorivo zapremljenosti 420 litara.

Marina Veruda - bolja verzija

Meermowe se nalazi u Marini Veruda, Pula, gdje strpljivo čeka da zablista punim sjajem i vjetrom punim jedrima krenemo našim pomorskim kursom zivota.

 Meermowe

2 thoughts on “O NAMA”

  1. I need to to thank you for this fantastic read!! I definitely loved every little bit of it. I’ve got you saved as a favorite to look at new things you post…

    Like

  2. Thanks Marcelo, glade you like it

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s